Back to school

Fashion

Nový školní rok není v žádném případě pouze o nakupování pomůcek, jako jsou sešity, psací potřeby apod.

Pro nás začíná spolu se školou i každodenní vymýšlení nových a kreativních outfitů. Zase pondělí? Nevadí! Zde si ukážeme pár nápaditých kombinací.

DSC_0430 

Obyčejnou bílou košili má doma snad každá holka, proč si k ní nevzít trendy kostkované kalhoty. A jelikož venku se ochlazuje, doplníme náš outfit krásným chlupatým kožíškem. Co se týče doplňků, průhlednými brýlemi nic nezkazíme.

Kožíšek: Lindex; Kalhoty: Cropp; Košile: House; Brýle: Camaïeu

DSC_0456DSC_0446

U druhého outfitu jsme se rozhodly se inspirovat americkými roztleskávačkami a jejich dresy.
I jednobarevnou kombinací, jednoduchou sukní a pohodlnou mikinou můžete zazářit. Síťované silonky se hodí ke všemu a teniskami dodáte outfitu sportovní vzhled.

Mikina a sukně: Cropp; Silonky: Lindex; Tenisky: Humanic

DSC_0462DSC_0466

Pokud se nebojíte vyčnívat, můžete se například obléknout do této roztomilé kombinace, která je inspirována zpěvačkou Britney Spears a jejím kompletem z klipu ,,Baby One More Time”. Náš model jsme převedly do moderní verze a dodaly mu stylový vzhled. Tak se nebojte zaexperimentovat!

Bunda: Tally Weijl; Bodýčko: House; Šortky: Tally Weijl; Brýle: Camaieu; Boty: Humanic; Chlupaté gumičky: Lindex

DSC_0487

U druhého outfitu jsme napodobily styl oblékání v japonských školách, ale narozdíl od kombinace modré a bílé jsme mu daly růžový nádech. Svetřík je do školy jako dělaný a například košilí nebo trikem s límečkem, které si stačí dát pod něj, budete působit roztomile a elegantně zároveň!

Svetr: Tally Weijl; Triko s límečkem: Camaïeu; Sukně: Tally Weijl

DSC_0505